Meer over mij

Zoals je op de homepagina al hebt kunnen lezen is mijn naam Anne-Lotte. Ik ga je wat meer over mij vertellen en over mijn hobby. Ik ben namelijk gek van gokkasten en videoslots. Als klein kind eigenlijk al. Ik herinner mij nog goed dat mijn vader op zaterdag of zondag altijd het eten ging halen bij de frietboer of de chinees. Daar stonden altijd wel een of twee gokkasten naast elkaar. Meestal werd er ook op gespeeld en stiekem keek ik altijd mee om te zien of er gewonnen werd.

Daaruit is mijn passie ontstaan voor slotmachines en deze is nooit overgegaan. Nu is het niet zo dat ik verslaafd ben aan gokken, in tegendeel. Meestal zoek ik altijd een site waar gratis gespeeld kan worden. Een enkele keer breng ik een bezoekje aan een echt online casino om met een kleine inzet wat te spelen.

Ik ben gek op de oude – meer traditionele – gokkasten, zoals Random Runner en Starburst. Dat neemt niet weg dat ik soms zoek naar nieuwe videoslots om te zien welke bonussen er zijn en hoe het er allemaal uitziet. Het is altijd wel grappig dat er nu ook gokkasten zijn met een film als thema zoals Star Wars, Game of Thrones en Jurassic Park. Wil je zelf eens een gokje wagen of gebruikmaken van een bonus? Lees dan wel even waar je het beste kunt gaan beginnen. De Nederlandse Kansspelautoriteit heeft alles netjes voor je op een rijtje gezet.

Winkansen en strategie

Door de jaren heen ben ik me meer gaan verdiepen in de werking van slotmachines. Wat is de beste strategie en wat zijn je winkansen? Deze ervaringen en kennis wil ik graag met je delen, zodat ook jij weet waar je op moeten letten wanneer je eens een gokje wilt wagen. Heb je vragen, een opmerking of wil je nog meer over mij weten? Stuur me dan gewoon een berichtje via het contactformulier.